Propera Sessió

Senyores,

Per la present, i en honor a la responsabilitat que de la meua funció se’n deriva, tinc el plaer d’anunciar el programa de la propera sessió del Grup, si Déu vol i el temps o permet, dimarts proper a les 3 de la tarda.

El que de retruc ens permet gaudir, mentre llegim tan apasionada informació, de la lectura del poema de Federico Garcia Lorca, “La cogida y la muerte” … “a las 5 de la tarde”*

Com el temps apressa i la fam no passa, comencem sense més dilació el sentit d’aquesta entrada.

-> En la sessió de hui, aprendrem a crear un grup d’entre els nostres contactes, alhora que crearem una categoria i un filtre al nostre correu electrònic, per tal de mantenir organitzada la nostra safata d’entrada i facilitar la comunicació amb un nombre determinat de persones (un grup).

En aquí us enllaço un videoturorial de com fer-ho. Té el inconvenient de que el gmail ha modificat un poc la seva aparença des de que aquest vídeo va ser realitzat, però els conceptes i els passos continuent sent els mateixos. L’altra problema és que els que utilitzeu el hotmail tampoc us servirà el procediment, però amb les mateixes avantatges.

El que ens servirà per demostrar que malgrat les diferents aparences de les que poden dotar les eines que utilitzarem amb un ordinador, cada una té les funcions que té, i que un cop hem aprés a utilitzar-les, ens constarà més o menys familiaritzar-nos amb l’organització, però podrem fer allò que ja sabem fer.

Dit d’una manera més prosàica, no importa que ens canvien les eines de lloc, si saps fer anar una caladora, un taladro o un martell, continuaras sabent fer-les anar. Car que si vols utilitzar un martell per tallar una fusta, doncs et trobaras amb certes dificultats, i el resultat tal volta no sigui l’esperat.

I vet aquí un gos, i vet aquí un gat i aquesta explicació s’acabat.

 *demostració de l’elevat sentit de l’humor que impera en aquestes sessions.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.